Als ik het ‘door de regen lopen’ niet meetel, komt de herfst echt in aanmerking om mijn favoriet seizoen te worden! De sfeer, gezellige avonden onder een dekentje met een pumpkin spiced latte ☕️ of een heerlijke thee, alles wat kaneel bevat en deze toast champignon zijn mijn favorietjes! Ik kan je alleen maar aanbevelen om dit receptje ook eens te proberen!
Wat heb je nodig?
- 100g kastanjechampignons / snede brood
- volkoren brood
- 40g hummus
- olijfolie
- 1tl paprikapoeder
- 1tl komijn
- bieslook, fijngehakt
- peper
Hoe maak je het?
1. Snijd de champignons in schijfjes en bak ze in olijfolie.
2. Toast het brood.
3. Besmeer de sneden brood met hummus.
4. Voeg de paprikapoeder en komijn toe aan de champignons.
5. Beleg de sneden brood met de champignons.
6. Bestrooi met bieslook en peper.